Rosons visita La Tribu de Catalunya Ràdio

Si un dia reps una trucada d’un dels millors xefs amb estrella Michelin del panorama gastronòmic nacional el cor et fa un salt. I si a sobre és per demanar-te que l’acompanyis a un programa de ràdio a parlar de confitures el salt és dels que fan història. Doncs bé, el passat 14 de juliol vam fer història participant a La Tribu de Catalunya Ràdio de la mà d’en Nandu Jubany i la seva secció gastronòmica setmanal. Amb ell vam parlar de combinacions poc convencionals, d’ingredients exòtics, de les diferències entre una melmelada i una confitura i fins i tot vam donar consells sobre com preparar-ne una de móra, ara que n’és temporada. Gràcies, Nandu, per l’oportunitat i per la complicitat.

No us perdeu l’entrevista. A continuació podeu escoltar-la sencera.

Ah! I ens quedem amb el Tweet que la Raquel Olivé va enviar en directe al programa: «Les melmelades Rosons fan aturar el temps».

 

 

IMG_8278

Something to Say?

Your email address will not be published.