Maduixa Daiquiri

Cada vegada són més populars els còctels que incorporen fruita.

Préssec i avellanes

Un clàssic. La confitura de préssec és de les més habituals arreu, ja sigui presidint un bon esmorzar continental o enriquint un esponjós pastís de Sacher.

Poma i canyella

Si la poma i la canyella s’alien en infinitat de postres, per què no fer-ho també en una melmelada? Combinades amb panses i una espurna de conyac acaben transformant-se en una menja exquisida i aromàtica indispensable per als devots d’aquesta fruita.

Taronja i cardamom

Si les melmelades de taronja amarga no us acaben de fer el pes, aquesta us fascinarà.

Fruita d’hivern

Una simfonia equilibrada de poma i pera serveix de base per a una melmelada que barreja avellanes, ametlles, nous i panses amb una precisa combinació d'espècies.

Kiwi i tequila

Heu tastat mai la confitura de kiwi? El punt àcid d’aquesta fruita cultivada en gran part als nostres antípodes queda matisat per la dolçor del sucre i la picaresca del tequila, que acaba de perfilar un maridatge d’allò més original.

Carabassa i ametlla

Si bé el cabell d’àngel és una de les confitures més emprades en rebosteria i brioixeria, pocs són els que s’atreveixen amb la de carabassa clàssica.

Móra i ginebra

Les móres del Montmell, al Baix Penedès, es combinen aquí amb unes notes subtils de fina ginebra elaborada a la mateixa comarca.

Mango i cacauet

La fusió d'una fruita tropical com el mango amb el gust característic del cacauet fa que aquesta recepta resulti especialment idònia per a preparar plats d'inspiració oriental, com ara broquetes de pollastre marinat o peces de marisc saltades amb verduretes.