Cirera i xarel·lo

Què me’n dieu de casar una cirera extraordinària amb un xarel·lo dolç, deixat macerar el temps just a sol i serena dins autèntiques damajoanes? Doncs poca cosa s’hi pot afegir! El resultat és de receptari best seller: una confitura intensa que desprèn notes de celler rústic, de bóta artesana; una confitura que respira autenticitat pels quatre costats.

Albercoc i conyac

Sovint les confitures d’albercoc resulten més ensucrades del compte i embafen massa pel nostre gust.

Pinya, mel i rom

Una altra combinació original i atrevida de les que no passen desapercebudes.

Taronja i espècies

Aquesta melmelada també va convèncer el grapat de jutges que van valorar-la i premiar-la als

Clementina i whisky

Guardonada recentment amb un bronze en els prestigiosos

Préssec i alfàbrega

De confitures de préssec, els supermercats n’estan plens.

Figa i porto

Sens dubte, aquesta és una de les nostres confitures preferides.

Cirera i pebre rosa

No patiu que no és pas una confitura picant, ans al contrari.

Castanya i vainilla

L’elaborat procés de preparació sumat al cost d’aquest fruit fan d’aquesta confitura un producte gurmet per excel·lència.

Poma Malibú

Tanqueu els ulls i desconnecteu.