Llimona a l’arabesca

Citronel·la, càssia vera, gingebre, pebre rosa, clau, cardamom, pebre de Jamaica i canyella acompanyen el cítric per excel·lència en una melmelada aromàtica, d’acidesa intensa i molt preuada pels devots de la llimona.

Rosa, pera i cirera

De vegades, les millors coses passen per atzar, com aquesta confitura.

Préssec i alfàbrega

De confitures de préssec, els supermercats n’estan plens.

Pruna i menta

Seguint amb les combinacions sorprenents, us animem a deixar-vos captivar per la dolçor i frescor d’aquesta confitura.

Móra i romaní

Qui hagi passejat pels boscos mediterranis de ben segur que trobarà en aquesta confitura l’essència d’aquelles aromes inconfusibles.

Maduixa Daiquiri

Cada vegada són més populars els còctels que incorporen fruita.

Maduixa i hibisc

Les notes aromàtiques del pebre de Jamaica i la intensitat de la flor d'hibisc converteixen una melmelada tradicional en una recepta innovadora i sorprenent.

Llimona i espígol

Si us agrada l'acidesa cítrica, amb aquesta melmelada se us farà la boca aigua.

Maduixa i menta

Les fulles de menta justament infusionades en la cocció d’aquesta melmelada li confereixen un toc de frescor que no passarà inadvertit.