Albercoc i conyac

Sovint les confitures d’albercoc resulten més ensucrades del compte i embafen massa pel nostre gust.

Llimona a l’arabesca

Citronel·la, càssia vera, gingebre, pebre rosa, clau, cardamom, pebre de Jamaica i canyella acompanyen el cítric per excel·lència en una melmelada aromàtica, d’acidesa intensa i molt preuada pels devots de la llimona.

Meló gàl·lia

Aquesta varietat de meló és de les més dolces que hi ha al mercat.

Pera i vainilla

Les peres tenen un gust tan delicat que pot veure’s emmascarat fàcilment per segons quines aromes o ingredients amb què les mesclem.

Pinya, mel i rom

Una altra combinació original i atrevida de les que no passen desapercebudes.

Taronja i espècies

Aquesta melmelada també va convèncer el grapat de jutges que van valorar-la i premiar-la als

El bon codonyat

Qui li havia de dir a Rupert de Nola, cuiner reial català del segle xv, que cinc-cents anys més tard una de les seves receptes seguiria delectant comensals selectes.

Pera i mahaleb

Si busqueu un producte exclusiu i dels que no es poden comprar enlloc més, ja l’heu trobat.

Papaia i anís

Imagineu-vos combinar una fruita tropical com la papaia amb una espècia d’origen oriental com l’anís estrellat.

Nectarina i bitxo

Vet aquí la prova de foc per saber si sou atrevits i us agrada experimentar amb combinacions poc convencionals.