Cirera i xarel·lo

Què me’n dieu de casar una cirera extraordinària amb un xarel·lo dolç, deixat macerar el temps just a sol i serena dins autèntiques damajoanes? Doncs poca cosa s’hi pot afegir! El resultat és de receptari best seller: una confitura intensa que desprèn notes de celler rústic, de bóta artesana; una confitura que respira autenticitat pels quatre costats.

Albercoc i conyac

Sovint les confitures d’albercoc resulten més ensucrades del compte i embafen massa pel nostre gust.

Rosa, pera i cirera

De vegades, les millors coses passen per atzar, com aquesta confitura.

Meló gàl·lia

Aquesta varietat de meló és de les més dolces que hi ha al mercat.

Aranja rosada

Si us agraden els sabors lleugerament amargs, no deixeu de tastar aquesta melmelada.

Pera i vainilla

Les peres tenen un gust tan delicat que pot veure’s emmascarat fàcilment per segons quines aromes o ingredients amb què les mesclem.

Pinya, mel i rom

Una altra combinació original i atrevida de les que no passen desapercebudes.

El bon codonyat

Qui li havia de dir a Rupert de Nola, cuiner reial català del segle xv, que cinc-cents anys més tard una de les seves receptes seguiria delectant comensals selectes.

Préssec i alfàbrega

De confitures de préssec, els supermercats n’estan plens.

Pruna i menta

Seguint amb les combinacions sorprenents, us animem a deixar-vos captivar per la dolçor i frescor d’aquesta confitura.