Cirera i xarel·lo

Què me’n dieu de casar una cirera extraordinària amb un xarel·lo dolç, deixat macerar el temps just a sol i serena dins autèntiques damajoanes? Doncs poca cosa s’hi pot afegir! El resultat és de receptari best seller: una confitura intensa que desprèn notes de celler rústic, de bóta artesana; una confitura que respira autenticitat pels quatre costats.

Albercoc i conyac

Sovint les confitures d’albercoc resulten més ensucrades del compte i embafen massa pel nostre gust.

Llimona a l’arabesca

Citronel·la, càssia vera, gingebre, pebre rosa, clau, cardamom, pebre de Jamaica i canyella acompanyen el cítric per excel·lència en una melmelada aromàtica, d’acidesa intensa i molt preuada pels devots de la llimona.

Rosa, pera i cirera

De vegades, les millors coses passen per atzar, com aquesta confitura.

Meló gàl·lia

Aquesta varietat de meló és de les més dolces que hi ha al mercat.

Aranja rosada

Si us agraden els sabors lleugerament amargs, no deixeu de tastar aquesta melmelada.

Pera i vainilla

Les peres tenen un gust tan delicat que pot veure’s emmascarat fàcilment per segons quines aromes o ingredients amb què les mesclem.

Pinya, mel i rom

Una altra combinació original i atrevida de les que no passen desapercebudes.

Taronja i espècies

Aquesta melmelada també va convèncer el grapat de jutges que van valorar-la i premiar-la als

Clementina i whisky

Guardonada recentment amb un bronze en els prestigiosos