Revista Cuina

La satisfacció dels clients és una de les millors recompenses a la feina feta durant tantes i tantes hores. En el passat All Those Food Market (13 i 14 de juny), mentre estàvem despatxant melmelades, se’ns va acostar una noia que, emocionada, ens va comentar que ja coneixia les nostres confitures i que se’n declarava fan. Fins i tot ens va confessar la seva predilecció per la d’albergínia i fruita seca! Ens va explicar que treballava de periodista per a la revista Cuina (de la qual som subscriptors i fans absoluts) i que tenia intenció de fer referència als nostres productes en la següent entrada del seu blog Pa, Tomata i Xocolata. Doncs bé, aquí el teniu. Un article que capta a la perfecció l’esperit de l’All Those.

Mil gràcies, Ànnia Monreal, per la teva confiança i per aquest magnífic escrit!!

http://blogs.cuina.cat/patomataixocolata/…/all-those-market/

 

all-those