CONFITURES

On podeu comprar o degustar Rosons? A banda de fer comanda directa des d’aquest web (mireu més avall) o per telèfon/whatsapp (658 14 22 46 (Xavi)), també ens trobareu en algunes fires i mercats especials i en diversos establiments i llocs web. Preneu-ne bona nota!

Bebe-Té

Per als i les amants de les bones infusions, Bebe-Té s’ha convertit en tot un local de referència a Barcelona. Amb dues botigues i una extensa carta de productes, resulta pràcticament impossible entrar-hi i sortir-ne amb les mans buides. A més, tenen botiga on-line!

C. Parlament, 7 (Sant Antoni) · 08015 Barcelona · Tel. 936 674 158

www.bebe-te.com

All Those Food Market

Sou gurmets i prioritzeu el producte local de proximitat? Aquest és el vostre mercat! Organitzat normalment a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona cada tres o quatre mesos (estigueu atents a les nostres xarxes socials), ofereix un gran ventall de creativitat gastronòmica, no només en productes envasats o a granel, com les nostres confitures, sinó també en el fenomen de moda: els foodtrucks.

La ubicació va canviant. Us aconsellem que n’estigueu a l’aguait des de les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook).

allthose.org

www.facebook.com/allthosecommunity/

Cacao Sampaka

Si sou d’aquelles persones que no podeu resistir-vos a la bona xocolata, aquí en teniu una de les millors botigues de Barcelona! A tocar del passeig de Gràcia, aquest temple xocolater ofereix tantes varietats de cacau, rajoles diverses, bombons i d’altres exquisides llepolies que es fa difícil passar de llarg. A més, també disposa d’una cafeteria d’allò més rebonica que resulta ser un autèntic oasi al bell mig de la gran ciutat.

C. Consell de Cent, 292 (Eixample) · 08007 Barcelona · Tel. 932 720 833

https://www.cacaosampaka.com

La Hamaca

Si voleu comprar fruita i verdura ecològica, teniu una visita obligada a tocar del Born de Barcelona. A més, també podreu fer-vos fer al moment algun dels exquisits sucs de fruita natural que posen al vostre abast. Més que recomanables!

Pl. Sant Agustí Vell, 15 (Sta. Caterina) · 08003 Barcelona · Tel. 603 86 88 46

www.lahamacabcn.com

Original Taste & Co.

Botiga on line que posa al vostre abast packs de productes gourmet, incloent embotits artesans de qualitat, formatges selectes i bons foies. Si voleu fer un regal, ja ho sabeu! Aquí ens hi trobareu amb el nostre format mini (45 g).

http://originaltaste.es

PASTISSOS

Els pastissos es fan per encàrrec. Si voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres emplenant el formulari que trobareu més avall o per telèfon/whatsapp (658 14 22 46 (Xavi)).

Si el que voleu és senzillament degustar-ne un tall juntament amb un bon cafè o suc de fruita natural, a continuació us diem on els trobareu.

La Hamaca

Com us hem dit abans, La Hamaca és un lloc de referència per al consum de fruita i verdura de proximitat. A més, ofereix uns sucs deliciosos fets al moment que, combinats amb un tall de pastís, es converteixen en el berenar o desdejuni perfectes!

Pl. Sant Agustí Vell, 15 (Sta. Caterina) · 08003 Barcelona · Tel. 603 86 88 46 · www.lahamacabcn.com

Contacteu amb Rosons

Si voleu fer comanda, teniu qualsevol pregunta, us interessa vendre els nostres productes o senzillament ens voleu ajudar a millorar fent-nos algun comentari constructiu, no dubteu a escriure’ns! Podeu fer-ho a través d’aquest formulari o per Whatsapp (658142246).