Parlem de confitures a Betevé

Sempre que et demanen que parlis d'allò que t'apassiona t'hi llences de cap entusiasmat.

A Gràcia, La Festival!

Ja venem a Gràcia! En ple carrer Verdi, en un local tan acollidor i sorprenent com la qualitat de tots els seus productes, ja podeu trobar-hi les nostres melmelades Rosons.

Ara, també a Horta!

Si correu pel barri d'Horta i voleu emportar-vos un tall d'algun dels nostres pastissos, a partir d'ara ho podeu fer gràcies a El Último Nigiri.

Medalla de plataaaa!

L'any comença amb molt bon sabor de boca: els prestigiosos International Dalemain Marmalde Awards han premiat la nostra melmelada de llimona a l'arabesca.

Un peu a Madrid

Des de l'agost també ens podeu trobar a Madrid. Sí, sí, a la capital! Si feu un tomb pel selecte barri de Salamanca, deixeu-vos caure per La Merendona, una pastisseria d'aquelles que fan venir salivera només veure'n l'aparador.

Visca els nuvis!

D'anissos, no sabem si en menjaran gaires, els feliços nuvis; però de bona confitura, segur que molta! I és que a principis d'estiu la Crissi i el Sergi ens van fer partícips d'un d'aquells moments tan especials a la vida de qualsevol parella: el seu casament.

Rosons visita La Tribu de Catalunya Ràdio

Si un dia reps una trucada d'un dels millors xefs amb estrella Michelin del panorama gastronòmic nacional el cor et fa un salt.

Original Taste&Co., a El Economista

Que l'Íngrid i el seu projecte Original Taste&Co. eren bons ho teníem clar des del principi: una gran idea sumada a un gran talent només pot conduir a l'èxit.

“El País” parla de Rosons

Ens ha fet il·lusió, què voleu que us digui... Quan un diari de renom com El País et nombra, ni que sigui de passada i en la versió digital, un no sé què et mou per dins i t'omple de satisfacció.

All Those: fidels a la cita

El mercat All Those comença a fer-se un espai propi a Barcelona i esdevé cita obligada per a tots aquells amants de l'alimentació gurmet local i de qualitat.

Rosons i Original Taste & Co.

Us agraden els embotits artesans? I els formatges cuidats en bodega? Diríeu que no a un d'aquells foies que de tan bons es fonen a la boca? Ara teniu l'oportunitat de maridar totes aquestes delícies amb algunes de les nostres confitures.

L’exotisme del mahaleb

Tenir amics d'arreu enriqueix l'ànima i, en el nostre cas, també endolceix el paladar.

Medalla de bronze!

És ben coneguda per tothom la fal·lera dels britànics per les melmelades i les confitures, especialment les cítriques.

All Those Food Market

Els passats 13 i 14 de juny de 2015 vam tenir el privilegi de poder formar part de l'All Those Food Market, un aparador immillorable de la millor gastronomia artesana del país.

Revista Cuina

La satisfacció dels clients és una de les millors recompenses a la feina feta durant tantes i tantes hores.

Museu de la Confitura de Torrent

Si algú hi ha que sàpiga de melmelades, confitures, gelees i demés conserves dolces aquesta és, sens dubte, la Georgina Regàs, del Museu de la Confitura de Torrent (Girona).

Taller de mini pastissets a Nova York

Un viatge sempre és una excel·lent excusa per tafanejar en els costums culinaris de la zona que es visita.